Sute de silvicultori din tara si din strainatate au participat la Manifestarile internationale ale Silvicultorilor. Eforie Nord, 14-15 septembrie 2017. Federatia Sindicatelor din Silvicultura SILVA a organizat in perioada 14-15 Septembrie 2017, la Eforie Nord, la care au participat peste 400 de silvicultori din tara si din strainatate. Activitatile au demarat, joi, 14 septembrie 2017, cu o ceremonie de deschidere, un Simpozion international cu tema: „Strategii si Politici Forestiere in tari europene”, precum si cu primele partide in cadrul Competitiei sportive internationale „Cupa Federatiei Silva”. Simpozionul a creat conditiile pentru a prezenta principalele realizari si preocupari ale ale lucratorilor din silvicultura. In cadrul dezbaterilor moderate de domnul Silviu Geana, Presedintele Federatiei Silva, au intervenit, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, silvicultori din tara si din strainatate (Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria), reprezentanti ai Confederatiei Consilva, ai Federatiei pentru Apararea Padurilor, ai Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN si ai Societatii Progresul Silvic.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Confederatia Sindicala Nationala Meridian impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, a desfasurat, in data de 23 februarie 2007, incepand cu ora 9.30 la Teatrul Liric " Elena Teodoriu " din Craiova, dezbaterea cu tema „Dezvoltare locala si regionala durabila in contextul postaderarii Romaniei la Uniunea Europeana”.Aceasta dezbatere, se inscrie in programul de actiuni initiat in toamna anului 2005 de catre CSN MERIDIAN impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor, program ce are ca obiectiv principal, comunicarea si cooperarea intre zonele locale si regionale, in vederea identificarii, extinderii si valorificarii ariei oportunitătilor, cu scopul dezvoltării economice si sociale a Romaniei in conditiile create cu ocazia aderarii la Uniunea Europeana.

La eveniment au participat peste 200 de persoane care au reprezentat: Guvernul Romaniei, organizatii sindicale, patronale si cooperatiste, reprezentanti ai autoritatilor locale si regionale, reprezentanti ai ONG-urilor precum si alte persoane interesate.

Avand in vedere importanta tematicilor dezbaterii, reuniunea s-a bucurat de o larga participare a inaltilor reprezentanti ai institutiilor responsabilizate: Dl.Gheorghe Barbu - Ministrul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei, Dl. Mircea Toader - Secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor, Dl.Csáka József - Presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, prefecti, presedinti de consilii judetene din judetele arondate ADR-ului Sud Vest Oltenia, directori de institutii descentralizate.

Colegii sindicalisti din organele de conducere ale celorlalte confederatii care au raspuns invitatiei noastre au fost: Dl. Ovidiu Jurca – Vicepresedintele Blocului National Sindical si Dl. Radu Minea – Presedintele Federatiei Sindicatelor Lucratorilor din Cercetare – Proiectare, organizatie afiliata la Confederatia Sindicatelor Democrate din Romania.  

Moderatorul dezbaterii a fost Dna. Corina Dragotescu.

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design