Presedintele Federatiei Sindicatelor din Silvicultura SILVA, domnul Silviu Geana a avut la data de 9 mai 2018, o intalnire de lucru cu Presedintele Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN, domnul Ion Popescu, in cadrul careia conducerea confederatiei a fost informata cu privire la demersurile initiate de catre silvicultori pentru modificarea Legii nr. 46/2008 Codul Silvic.Domnul Presedinte Silviu Geana a prezentat continutul si obiectivele Memoriului care a fost transmis Premierului Romaniei, Ministrului Apelor si Padurilor si comisiei de specialitate din cadrul Parlamentului Romaniei. Prin acest document adresat factorilor de decizie in puterea carora sta modificarea Legii nr. 46 din 2008 Codul Silvic, se trage un semnal de alarma in vederea evitarii unui blocaj iminent al activitatii in sectorul silvic.*Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, a avut vineri, 4 mai 2018, o intalnire cu presedintele CSN Meridian, Ion Popescu, Leonard Paduret, presedintele Federatiei Cultura si Mass-Media FAIR MediaSind si Cristi Godinac, presedinte executiv al FAIR MediaSind.*Presedintele Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN, domnul Ion Popescu s-a intalnit la data de 2 mai 2018, cu Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor ”Pro Lex” pentru a discuta principalele probleme cu care se confrunta politistii locali din Romania.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Confederatia Sindicala Nationala Meridian ca partener al Asociatiei « Children`s High Level Group » patronata de doamna Emma Nicholson, Baroana de Winterbourne, impreuna cu Sindicatul Artistilor Profesionisti, Hook Communication si City Mall, au organizat in data de 23 Decembrie 2008, un spectacol caritabil cu ocazia Craciunului, adresat copiilor si tinerilor din casele sociale din sectorul 3.

Evenimentul s-a inscris in seria preocuparilor permanente ale Confederatiei Sindicale Nationale Meridian de promovare a activitatilor cu caracter social, cultural si educativ, bucurandu-se de participarea multor personalitati din showbizz-ul din Romania.

Pentru aceasta sarbatoare, copiii au pregatit colinde, dansuri populare si moderne, poezii si scenete, spectacolul fiind un bun prilej pentru a se acorda fiecaruia, un sprijin din partea tuturor celor care au dorit si au avut posibilitatea sa il ofere. 

La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane: copii, tineri, parinti si bunici care au dansat, s-au bucurat si colindat.

CSN MERIDIAN multumeste pe aceasta cale domnului Bogdan Tascau, presedintele Sindicatului Artistilor Profesionisti-organizatie afiliata la confederatia noastra, pentru devotamentul exprimat acestei cauze, doamnei Cristina Vasiloiu- reprezentanta “ Children`s High Level Group “ in Romania,  precum si tuturor artistilor si colaboratorilor care au contribuit la succesul acestei actiuni.

Speram ca manifestarile de acest tip, in parteneriat cu alte organizatii ale societatii civile organizate, sa se continue si in viitor astfel incat confederatia noastra sa confirme misiunea sociala a organizatiilor sindicale si angajamentul lor de a fi forme de asociere care servesc omului.

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design