Sute de silvicultori din tara si din strainatate au participat la Manifestarile internationale ale Silvicultorilor. Eforie Nord, 14-15 septembrie 2017. Federatia Sindicatelor din Silvicultura SILVA a organizat in perioada 14-15 Septembrie 2017, la Eforie Nord, la care au participat peste 400 de silvicultori din tara si din strainatate. Activitatile au demarat, joi, 14 septembrie 2017, cu o ceremonie de deschidere, un Simpozion international cu tema: „Strategii si Politici Forestiere in tari europene”, precum si cu primele partide in cadrul Competitiei sportive internationale „Cupa Federatiei Silva”. Simpozionul a creat conditiile pentru a prezenta principalele realizari si preocupari ale ale lucratorilor din silvicultura. In cadrul dezbaterilor moderate de domnul Silviu Geana, Presedintele Federatiei Silva, au intervenit, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, silvicultori din tara si din strainatate (Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria), reprezentanti ai Confederatiei Consilva, ai Federatiei pentru Apararea Padurilor, ai Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN si ai Societatii Progresul Silvic.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Confederatia Sindicala Nationala Meridian ca partener al Asociatiei « Children`s High Level Group » patronata de doamna Emma Nicholson, Baroana de Winterbourne, impreuna cu Sindicatul Artistilor Profesionisti, Hook Communication si City Mall, au organizat in data de 23 Decembrie 2008, un spectacol caritabil cu ocazia Craciunului, adresat copiilor si tinerilor din casele sociale din sectorul 3.

Evenimentul s-a inscris in seria preocuparilor permanente ale Confederatiei Sindicale Nationale Meridian de promovare a activitatilor cu caracter social, cultural si educativ, bucurandu-se de participarea multor personalitati din showbizz-ul din Romania.

Pentru aceasta sarbatoare, copiii au pregatit colinde, dansuri populare si moderne, poezii si scenete, spectacolul fiind un bun prilej pentru a se acorda fiecaruia, un sprijin din partea tuturor celor care au dorit si au avut posibilitatea sa il ofere. 

La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane: copii, tineri, parinti si bunici care au dansat, s-au bucurat si colindat.

CSN MERIDIAN multumeste pe aceasta cale domnului Bogdan Tascau, presedintele Sindicatului Artistilor Profesionisti-organizatie afiliata la confederatia noastra, pentru devotamentul exprimat acestei cauze, doamnei Cristina Vasiloiu- reprezentanta “ Children`s High Level Group “ in Romania,  precum si tuturor artistilor si colaboratorilor care au contribuit la succesul acestei actiuni.

Speram ca manifestarile de acest tip, in parteneriat cu alte organizatii ale societatii civile organizate, sa se continue si in viitor astfel incat confederatia noastra sa confirme misiunea sociala a organizatiilor sindicale si angajamentul lor de a fi forme de asociere care servesc omului.

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design