Confederatia Sindicala Nationala MERIDIAN a organizat miercuri, 5 iunie 2019, in cadrul Proiectului QQVET - Calificari de Calitate pentru Educatie si Formare Profesionala, o conferinta de prezentare a rezultatelor obtinute pana in prezent, prin implementarea acestui Proiect Erasmus +, coordonat de Servicio Espanol para la Internacionalizacion de la Educacion si de catre Esmovia operator de formare profesionala din Spania.* Urmariti-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/ConfederatiaSindicalaNationalaMeridian/
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

COMUNICAT

Federatia Nationala Sindicala JUSTITIA, in calitatea sa de organizatie sindicala care reprezinta interesele personalului auxiliar de specialitate, conex si personal contractual din instantele judecatoresti, membra cu drepturi depline a Uniunii Europene a Grefierilor, luand act de nemultumirile personalului angajat din instantele judecatoresti, nemultumiri generate de factori precum finantarea necorespunzatoare a sistemului de justitie, lipsa normarii muncii, blocarea posturilor vacante, neplata orelor suplimentare si un volumul tot mai crescut de activitate in cadrul instantelor, considera necesar sa atraga atentia factorilor decidenti asupra acestor stari de faptinacceptabile si periculoase pentru insasi existenta sistemului de justitie.

Totodata, Federatia Nationala Sindicala JUSTITIA considera ca atat Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti cat si Ministerul Finantelor Publice si nu in ultimul rand Guvernul Romaniei, au obligatia de a gasi solutiile pentru o rezolvare rapida si eficienta a acestor situatii care pun in dificultate realizarea actului de justitie in instantele judecatoresti.

In acest sens, Federatia Nationala Sindicala JUSTITIA a demarat procedura legala de obtinere a permisiunii pentru organizarea unor manifestari publice de protest la sediul Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti si Ministerul Finantelor Publice.

Programul stabilit pentru derularea acestor manifestari, este urmatorul:

Luni 27-07-2009,intre orele 10 - 12 se va picheta sediul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti. Zona de desfasurare aprobata fiind intrarea principala din B-dul Libertatii.

Marti 28-07-2009, intre orele 10 - 12 se va picheta sediul Ministerului Finantelor Publice. Zona de desfasurare aprobata fiind intrarea pricipala din Piata Constitutiei.

In cadrul acestor manifestari de protest, la cabinetele celor doi ministrii de resort, se vor depune memorii ce cuprind nemultimirile care au generat si au condus la situatia existenta in cadrul instantelor judecatoresti.

La aceasta actiune si-au anuntat participarea colegi din cadrul intantelor din tara care se vor adauga celor din Bucuresti.

Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa contacteze organizatorii la numerele de telefon: 0735 854 735 sau 0735 853 735.

Biroul de presa al FNS Justitia

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design