Sute de silvicultori din tara si din strainatate au participat la Manifestarile internationale ale Silvicultorilor. Eforie Nord, 14-15 septembrie 2017. Federatia Sindicatelor din Silvicultura SILVA a organizat in perioada 14-15 Septembrie 2017, la Eforie Nord, la care au participat peste 400 de silvicultori din tara si din strainatate. Activitatile au demarat, joi, 14 septembrie 2017, cu o ceremonie de deschidere, un Simpozion international cu tema: „Strategii si Politici Forestiere in tari europene”, precum si cu primele partide in cadrul Competitiei sportive internationale „Cupa Federatiei Silva”. Simpozionul a creat conditiile pentru a prezenta principalele realizari si preocupari ale ale lucratorilor din silvicultura. In cadrul dezbaterilor moderate de domnul Silviu Geana, Presedintele Federatiei Silva, au intervenit, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, silvicultori din tara si din strainatate (Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria), reprezentanti ai Confederatiei Consilva, ai Federatiei pentru Apararea Padurilor, ai Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN si ai Societatii Progresul Silvic.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Confederatia Sindicala Nationala Meridian isi manifesta consternarea si intreaga dezaprobare fata de afirmatiile liderului sindicatului Cartel Alfa, domnul Bogdan Hossu, din comunicatul de presa din data de 21.09.2009, prin care acesta incearca sa justifice in mod lamentabil esecul intalnirii din data de 20.08.2009 de la palatul Cotroceni dintre liderii organizatiilor sindicale din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si Presedintele Romaniei. 

Avand in vedere afirmatiile false ale liderului sindicatului Cartel Alfa la adresa Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, dorim sa-i precizam acestuia ca domnul consilier prezidential Iulian Fota NU « ……. provine din randurile Meridian » asa cum tendentios afirma.

Mai mult decat atat, dorim sa precizam atat domnului Bogdan Hossu cat si domnului Marin Gruia Presedintele SNPPC ca la nivel de Ministerul Administratiei si Internelor sunt organizate si functioneaza mai multe organizatii sindicale printre care se numara si Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor Pro-Lex afiliat la Confederatia Sindicala Nationala Meridian.

Asadar, nu intelegem de unde provine atitudinea discriminatorie a liderului sindicatului Cartel Alfa in privinta participarii la discutiile ce trebuiau sa aiba loc la Palatul Cotroceni si, totodata, consideram ca acesta incalca in mod flagrant principiile si regulile sindicale, fapt care ne face sa credem ca a transformat organizatia sindicala pe care o conduce intr-o unealta personala folosita nu tocmai in concordanta cu valorile crestine pe care sustine ca le promoveaza.

Biroul Executiv al Confederatiei Sindicale Nationale Meridian

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design