*Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, Confederatia Sindicala Nationala Meridian va ureaza un Craciun Fericit si un An Nou plin de realizari! LA MULT ANI!*Salariatii din Administratia Nationala APELE ROMANE au ajuns la capatul rabdarii. Miercuri, 20 decembrie 2017 s-a declansat o manifestare sindicala spontana a salariatilor de la Sistemul de Gospodarirea Apelor Vrancea, subunitate a Administratiei Bazinale de Apa Siret din cadrul Administratiei Nationale Apele Romane, pe fondul nemultumirilor generate de neaplicarea prevederilor din Legea nr.153 din 2017 cu privire la reancadrarea pe trepte,grade si gradatii salariale. La manifestare au participat salariatii fara studii superioare, ale caror salarii sunt mult sub nivelul prevazut de legea salarizarii nr.153 din 2017.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Confederatia Sindicala Nationala Meridian isi manifesta consternarea si intreaga dezaprobare fata de afirmatiile liderului sindicatului Cartel Alfa, domnul Bogdan Hossu, din comunicatul de presa din data de 21.09.2009, prin care acesta incearca sa justifice in mod lamentabil esecul intalnirii din data de 20.08.2009 de la palatul Cotroceni dintre liderii organizatiilor sindicale din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si Presedintele Romaniei. 

Avand in vedere afirmatiile false ale liderului sindicatului Cartel Alfa la adresa Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, dorim sa-i precizam acestuia ca domnul consilier prezidential Iulian Fota NU « ……. provine din randurile Meridian » asa cum tendentios afirma.

Mai mult decat atat, dorim sa precizam atat domnului Bogdan Hossu cat si domnului Marin Gruia Presedintele SNPPC ca la nivel de Ministerul Administratiei si Internelor sunt organizate si functioneaza mai multe organizatii sindicale printre care se numara si Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor Pro-Lex afiliat la Confederatia Sindicala Nationala Meridian.

Asadar, nu intelegem de unde provine atitudinea discriminatorie a liderului sindicatului Cartel Alfa in privinta participarii la discutiile ce trebuiau sa aiba loc la Palatul Cotroceni si, totodata, consideram ca acesta incalca in mod flagrant principiile si regulile sindicale, fapt care ne face sa credem ca a transformat organizatia sindicala pe care o conduce intr-o unealta personala folosita nu tocmai in concordanta cu valorile crestine pe care sustine ca le promoveaza.

Biroul Executiv al Confederatiei Sindicale Nationale Meridian

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design