Confederatia Sindicala Nationala MERIDIAN in parteneriat cu Comisia Consultativa pentru Mutatii Industriale din Comitetul Economic si Social European, Universitatea din Petrosani, Comisia Europeana, Guvernul Romaniei, Televiziunea Romana, Romania TV si Sindicatul MUNTELE, a organizat, joi, 13 septembrie 2018, la Petrosani, judetul Hunedoara, in Aula Universitatii din Petrosani, o Conferinta la nivel inalt cu tema: ”Regiunile carbonifere din Romania in tranzitia energetica”. Conferinta la nivel inalt de la Petrosani a reunit in mijlocul comunitatii miniere din Valea Jiului peste 300 de participanti din tara si din strainatate: salariati ai unitatilor miniere din cadrul Compexului Energetic Hunedoara (CEH), reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Comitetului Economic si Social European, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si ai autoritatilor locale, membri ai Parlamentului Romaniei, reprezentanti ai conducerii CEH, lideri sindicali din cadrul Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN, precum si personalitati marcante ale comunitatilor miniere din Europa. Prezenti la conferinta, Comisarul European pentru Politica Regionala - doamna Corina Cretu si Ministrul Fondurilor Europene - doamna Rovana Plumb au promis asistenta fianciara pentru sprijinirea unei tranzitii energetice juste in Valea Jiului.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Luni 7 iunie 2010 intre orele 13,00 – 18,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat), poarta Institutul National de Statistica (VIP)) minim 600 persoane/confederatie

Luni 7 iunie 2010

difuzat afise/judet cu text (agreat vineri 4 iunie 2010) si fotografiile parlamentarilor din arcul guvernamental (PD-L, UDMR, independenti) care se vor difuza de presa locala si se vor lipi in jurul sediilor de partid si a brourilor parlamentare

Marti 8 iunie 2010 intre orele 9,00 – 11,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat)) minim 300 persoane/confederatie

Miercuri 9 iunie 2010 intre orele 9,00 – 11,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat)) minim 300 persoane/confederatie

Joi 10 iunie 2010

Pichetare la nivelul fiecarui judet la birourile parlamentare si sediile partidelor parlamentare

Vineri 11 iunie 2010

Pichetare la nivelul fiecarui judet la birourile parlamentare si sediile partidelor parlamentare

Marti 15 iunie 2010 intre orele 9,00 – 16,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat), poarta Institutul National de Statistica (VIP)) minim 4.000 persoane/confederatie (ramane de stabilit impartirea confederatiilor pe porti si segmente de acoperit prin lant)

De luni 7 iunie 2010 pana luni 14 iunie 2010

trimis in format electronic (e-mail) o scrisoare de apel (standard, care se trimite vineri 4 iunie 2010) catre toti parlamentarii.


Apelul celor cinci confederatii sindicale catre parlamentari


Stimate domnule parlamentar,

Noi v-am votat! Acum este randul dumneavoastra sa votati pentru noi!

A venit timpul sa nu ne lasati sa murim de foame.

Va solicitam sa fiti prezent in sala in momentul votului la MOTIUNEA DE CENZURA.

Va solicitam sa votati PENTRU motiunea de cenzura.

Va rugam sa nu permiteti sa ne fie afectate SALARIILE SI PENSIILE.

Apelul nostru catre dumneavoastră este unul de suflet. Cetatenii Romaniei au dreptul sa traiasca in demnitate. Drepturile noastre nu trebuie taiate sub pretext de criza, o criza pe care guvernantii vor sa o arunce asupra populatiei. Efectele unor decizii aberante nu vor fi resimtite doar de bugetari si pensionari, ci de fiecare familie din Romania. Si asta, în timp ce bogatii zilei si-au găsit un aliat în Guvernul care construieste un zid de protectie in jurul lor. Privilegiatii nu suporta consecintele crizei economice. Dimpotriva, sunt ajutati sa castige si mai mult!

Daca nu votati MOTIUNEA DE CENZURA, pe noi ne condamnati la foame si saracie crunta. Iar pe bogati ii ajutati sa-si rotunjeasca veniturile si mai mult. Cele doua legi pentru care Guvernul isi asuma raspunderea inseamna de fapt intoarcerea la epoca feudala in care saracii sunt obligati sa munceasca pentru imbogatirea boierilor.

Va rugam sa nu ii condamnati pe batrani, inteleptii nostri, lasati cu pensii de mizerie, la umilinta de a cersi un colt de paine pentru a reusi sa supravietuiască intr-un mod rusinos, după o viata demna de munca. Va rugam sa refuzati condamnarea noastra, a copiilor si batranilor nostri la moarte prin infometare.  

DOMNULE PARLAMENTAR, nu ne lasati sa murim de foame!

Votati PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA.


 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design