Federatia Agro Propact a organizat la Tulcea, vineri, 14 iulie 2017, un atelier la care au participat reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale M.A.D.R si salariati din cadrul Oficiilor judetene pentru Studii Pedologice si Agrochimice O.S.P.A. Cu acest prilej, domnul Costel Ichim, Presedintele Federatiei Agro Propact, le-a prezentat participantilor actiunile si succesele obtinute de Federatie cu sprijinul CSN MERIDIAN si al MADR, in ceea ce priveste recunoasterea reala a statutului profesional al salariatilor OSPA, aceasta traducându-se intr-o salarizare corespunzatoare conform competentelor si utilitatii activitatii. Domnul Maricel Floricel Dima, Secretar de Stat in cadrul MADR, a transmis mesajul domnului Ministru, prin care s-au asigurat salariatii OSPA de sprijinul si recunoasterea ministerului. Domnul Dima a solicitat accelerarea activitatii pentru parcelarea pasunilor, precum si o mai mare implicare a OSPA in utilizarea fondurilor europene. Dumitru Fornea, reprezentantul CSN MERIDIAN in Comitetul Economic si Social European, a prezentat mesajul domnului Ion Popescu, presedintele confederatiei.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

Luni 7 iunie 2010 intre orele 13,00 – 18,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat), poarta Institutul National de Statistica (VIP)) minim 600 persoane/confederatie

Luni 7 iunie 2010

difuzat afise/judet cu text (agreat vineri 4 iunie 2010) si fotografiile parlamentarilor din arcul guvernamental (PD-L, UDMR, independenti) care se vor difuza de presa locala si se vor lipi in jurul sediilor de partid si a brourilor parlamentare

Marti 8 iunie 2010 intre orele 9,00 – 11,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat)) minim 300 persoane/confederatie

Miercuri 9 iunie 2010 intre orele 9,00 – 11,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat)) minim 300 persoane/confederatie

Joi 10 iunie 2010

Pichetare la nivelul fiecarui judet la birourile parlamentare si sediile partidelor parlamentare

Vineri 11 iunie 2010

Pichetare la nivelul fiecarui judet la birourile parlamentare si sediile partidelor parlamentare

Marti 15 iunie 2010 intre orele 9,00 – 16,00

miting la Parlament (poarta Izvor (Camera deputatilor), poarta 13 septembrie (Senat), poarta Institutul National de Statistica (VIP)) minim 4.000 persoane/confederatie (ramane de stabilit impartirea confederatiilor pe porti si segmente de acoperit prin lant)

De luni 7 iunie 2010 pana luni 14 iunie 2010

trimis in format electronic (e-mail) o scrisoare de apel (standard, care se trimite vineri 4 iunie 2010) catre toti parlamentarii.


Apelul celor cinci confederatii sindicale catre parlamentari


Stimate domnule parlamentar,

Noi v-am votat! Acum este randul dumneavoastra sa votati pentru noi!

A venit timpul sa nu ne lasati sa murim de foame.

Va solicitam sa fiti prezent in sala in momentul votului la MOTIUNEA DE CENZURA.

Va solicitam sa votati PENTRU motiunea de cenzura.

Va rugam sa nu permiteti sa ne fie afectate SALARIILE SI PENSIILE.

Apelul nostru catre dumneavoastră este unul de suflet. Cetatenii Romaniei au dreptul sa traiasca in demnitate. Drepturile noastre nu trebuie taiate sub pretext de criza, o criza pe care guvernantii vor sa o arunce asupra populatiei. Efectele unor decizii aberante nu vor fi resimtite doar de bugetari si pensionari, ci de fiecare familie din Romania. Si asta, în timp ce bogatii zilei si-au găsit un aliat în Guvernul care construieste un zid de protectie in jurul lor. Privilegiatii nu suporta consecintele crizei economice. Dimpotriva, sunt ajutati sa castige si mai mult!

Daca nu votati MOTIUNEA DE CENZURA, pe noi ne condamnati la foame si saracie crunta. Iar pe bogati ii ajutati sa-si rotunjeasca veniturile si mai mult. Cele doua legi pentru care Guvernul isi asuma raspunderea inseamna de fapt intoarcerea la epoca feudala in care saracii sunt obligati sa munceasca pentru imbogatirea boierilor.

Va rugam sa nu ii condamnati pe batrani, inteleptii nostri, lasati cu pensii de mizerie, la umilinta de a cersi un colt de paine pentru a reusi sa supravietuiască intr-un mod rusinos, după o viata demna de munca. Va rugam sa refuzati condamnarea noastra, a copiilor si batranilor nostri la moarte prin infometare.  

DOMNULE PARLAMENTAR, nu ne lasati sa murim de foame!

Votati PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA.


 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design