Confederatia Sindicala Nationala MERIDIAN in parteneriat cu Comisia Consultativa pentru Mutatii Industriale din Comitetul Economic si Social European, Universitatea din Petrosani, Comisia Europeana, Guvernul Romaniei, Televiziunea Romana, Romania TV si Sindicatul MUNTELE, a organizat, joi, 13 septembrie 2018, la Petrosani, judetul Hunedoara, in Aula Universitatii din Petrosani, o Conferinta la nivel inalt cu tema: ”Regiunile carbonifere din Romania in tranzitia energetica”. Conferinta la nivel inalt de la Petrosani a reunit in mijlocul comunitatii miniere din Valea Jiului peste 300 de participanti din tara si din strainatate: salariati ai unitatilor miniere din cadrul Compexului Energetic Hunedoara (CEH), reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Comitetului Economic si Social European, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si ai autoritatilor locale, membri ai Parlamentului Romaniei, reprezentanti ai conducerii CEH, lideri sindicali din cadrul Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN, precum si personalitati marcante ale comunitatilor miniere din Europa. Prezenti la conferinta, Comisarul European pentru Politica Regionala - doamna Corina Cretu si Ministrul Fondurilor Europene - doamna Rovana Plumb au promis asistenta fianciara pentru sprijinirea unei tranzitii energetice juste in Valea Jiului.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

  

  

      In data de 29 noiembrie 2005 a avut loc sedinta Consiliului de Conducere al Centralei Miniere MERIDIAN. 

      S-au pus in discutie problemele cu care se vor confrunta angajatii din industria miniera in urma programului de restructurare prevazut de Strategia Industriei Miniere.

      Ca rezultat al acestor discutii, s-a decis transmiterea unei adrese catre directorii generali ai companiilor miniere privind precizarile acestora in legatura cu aplicarea Protocolului incheiat intre Centrala Miniera MERIDIAN, Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului si Ministrul Economiei si Comertului dl. Codrut Ioan Seres.

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design