Confederatia Sindicala Nationala MERIDIAN si Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania considera ca proiectul implementat de Autoritatea pentru Reforma Feroviara cu asistenta Bancii Europeane de Investitii, in scopul achizitiei de material rulant, poate raspunde unor viitoare nevoi ale operatorilor de transport feroviar, insa nu are cum sa ajute in prezent la achizitia urgenta de material rulant pentru S.N.T.F.C. CFR Calatori S.A si nici pentru operatorii romani si privati de transport feroviar de calatori.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

  

  

      In data de 29 noiembrie 2005 a avut loc sedinta Consiliului de Conducere al Centralei Miniere MERIDIAN. 

      S-au pus in discutie problemele cu care se vor confrunta angajatii din industria miniera in urma programului de restructurare prevazut de Strategia Industriei Miniere.

      Ca rezultat al acestor discutii, s-a decis transmiterea unei adrese catre directorii generali ai companiilor miniere privind precizarile acestora in legatura cu aplicarea Protocolului incheiat intre Centrala Miniera MERIDIAN, Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului si Ministrul Economiei si Comertului dl. Codrut Ioan Seres.

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design