Sute de silvicultori din tara si din strainatate au participat la Manifestarile internationale ale Silvicultorilor. Eforie Nord, 14-15 septembrie 2017. Federatia Sindicatelor din Silvicultura SILVA a organizat in perioada 14-15 Septembrie 2017, la Eforie Nord, la care au participat peste 400 de silvicultori din tara si din strainatate. Activitatile au demarat, joi, 14 septembrie 2017, cu o ceremonie de deschidere, un Simpozion international cu tema: „Strategii si Politici Forestiere in tari europene”, precum si cu primele partide in cadrul Competitiei sportive internationale „Cupa Federatiei Silva”. Simpozionul a creat conditiile pentru a prezenta principalele realizari si preocupari ale ale lucratorilor din silvicultura. In cadrul dezbaterilor moderate de domnul Silviu Geana, Presedintele Federatiei Silva, au intervenit, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, silvicultori din tara si din strainatate (Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria), reprezentanti ai Confederatiei Consilva, ai Federatiei pentru Apararea Padurilor, ai Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN si ai Societatii Progresul Silvic.
 
   Afiliere
   Contact

Ultima ora
 

  

  

      In data de 29 noiembrie 2005 a avut loc sedinta Consiliului de Conducere al Centralei Miniere MERIDIAN. 

      S-au pus in discutie problemele cu care se vor confrunta angajatii din industria miniera in urma programului de restructurare prevazut de Strategia Industriei Miniere.

      Ca rezultat al acestor discutii, s-a decis transmiterea unei adrese catre directorii generali ai companiilor miniere privind precizarile acestora in legatura cu aplicarea Protocolului incheiat intre Centrala Miniera MERIDIAN, Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului si Ministrul Economiei si Comertului dl. Codrut Ioan Seres.

 
Power by Portal de Afaceri, Catalog Firme by MediaNet Design